Az orosz–ukrán háború kiterjesztése mellett kardoskodik Michael Douglas, az ENSZ békekövete

Az orosz–ukrán háborúról tárgyalt Volodimir Zelenszkij és Michael Douglas.

2024. 09. 14. 19:41
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Michael Douglas világhírű színésszel találkozott
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Michael Douglas világhírű színésszel találkozott
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Michael Douglas hollywoodi színész, az ENSZ békekövete Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozott. A világsztár inspirálónak nevezte a találkozást, Zelenszkijt pedig hősnek tekinti. A megbeszélés témája az orosz–ukrán háború volt. Az államfő egy videót is megosztott a találkozóról.

Nagyra értékeljük, hogy Michael és fia őszintén érdeklődnek ezek iránt a kérdések iránt, és hogy a családjuk kiáll országunk és népünk mellett

– fogalmazott Zelenszkij a találkozót követően.

Michael Douglas pedig sajnálatát fejezte ki amiatt, mert egyes nyugati hatalmak vonakodnak engedélyezni Ukrajnának, hogy nagy hatótávolságú rakétáikkal orosz területeket támadjanak meg az orosz–ukrán háborúban. Sokan attól tartanak, hogy ez egyenes út lenne a világháború felé.

Borítókép: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Michael Douglas világhírű színésszel találkozott (Fotó: Facebook/Volodomir Zelenszkij)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.