Dömötör Csaba: Magyarországon megválasztott képviselőket hallottam itt felszólalni a hazájuk ellen

– Magyarországon megválasztott képviselőket hallottam itt felszólalni a saját országuk ellen. Nem új dolog ez, de ettől még nem tudjuk megszokni és nem is akarjuk – hangsúlyozta Dömötör Csaba az EP plenáris ülésszakán.

2024. 10. 09. 12:40
Dömötör Csaba
Dömötör Csaba Fotó: Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dömötör Csaba fideszes képviselő kiemelte az EP plenáris ülésszakán, hogy Manfred Webernek nem kell Magyar Péterre felhívnia a magyarok figyelmét, viszont ő megosztotta az európai parlamenti képviselőkkel, hogy a Tisza Párt vezetője hogyan jutott az EP–be. 

Magyar Péterről érdemes tudniuk, hogy azzal kopogtatott be a politikába, hogy lehallgatta a feleségét. Nem más feleségét, az sem szép, a sajátját

– emelte ki Dömötör Csaba, majd folytatta: 

Bűncselekménnyel is vádolják. Azzal, hogy ellopott egy mobiltelefont. Nem megélhetési okokból, hanem azért, mert valaki felvette, hogy hogyan viselkedik a nőkkel egy szórakozóhelyen.

Dömötör Csaba óvatosságra intette a képviselőket Magyar Pétert illetően, majd áttért az európai unió legsürgetőbb problémáira. 

Olyan időket élünk, amikor az európai álom foszladozik. A versenyképesség gyengül, a schengeni rendszer omladozik, és a háború réme is itt van

– figyelmeztetett a politikus, majd kérdést címzett a jelenlevő képviselőkhöz: 

Erre mit csinál az Európai Parlament nagy része? Folytatja a Magyarország elleni boszorkányüldözést. Huszonhatodjára is. Tényleg ez most a legfontosabb dolguk? Azt hiszem, lenne más tennivaló. Nem miattunk, Európa érdekében

– zárta a felszólalását Dömötör Csaba. 

Borítókép: Dömötör Csaba (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.