Itt az újabb bizonyíték arra, hogy Kamala Harris Soros embere

Újabb üzenet világít rá arra, hogy kinek a jelöltje is valójában Kamala Harris alelnök, demokrata elnökjelölt. A Soros-hálózat is nagy erőkkel készül a novemberi amerikai elnökválasztásra.

2024. 10. 28. 9:59
Kamala Harris alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje
Kamala Harris alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje Fotó: Getty Images via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány napja, Harris születésnapja alkalmából Soros György fia, Alex Soros Instagram-oldalán köszöntötte az elnökjelöltet.

Az ifjabbik Soros nem először posztolt már közös fotót Harrisszel.

Alex Soros augusztusban a Demokrata Nemzeti Konvención is részt vett, ahol Harris hivatalosan is a Demokrata Párt elnökjelöltje lett. Ennek kapcsán mutatott rá lapunknak Bryan Leib, az Alapjogokért Központ vezető kutatója a párt és a Soros-birodalom közti összefonódásra.

Legyünk tisztában azzal, hogy a Demokrata Párt és a Soros család sziámi ikrek. Biden elnök, Harris alelnök és más vezető demokraták soha nem tennének nagyobb lépéseket anélkül, hogy Soros György és Alex Soros jóváhagyását ne kapnák meg. Ahogy Soros György beleavatkozik Magyarország és Izrael politikájába, úgy teszi ezt Amerikában is, százszorosan

– fogalmazott a szakértő.

A Soros-birodalom az amerikai elnökválasztás előtt komoly „nagybevásárlást” tartott: mintegy kétszáz rádióállomásra tette rá a kezét szerte az Egyesült Államokban. 

A csavar a történetben, hogy  a Szövetségi Hírközlési Bizottság (FCC) a szokásos felülvizsgálati eljárás megkerülésével rögtön jóváhagyta az üzletet – mutat rá a The New York Post amerikai napilap.

Tették mindezt annak ellenére, hogy Soros külföldi befektetést vett igénybe az ügylethez, márpedig a szabályok értelmében a külföldi cégek tulajdonrésze az amerikai rádióállomásokban nem haladhatja meg a 25 százalékot. Az FCC republikánus tagjai nem szavazták meg a döntést.

Borítókép: Kamala Harris alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje (Fotó: Getty Images via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.