Szijjártó Péter helyretette Kamala Harrist

A magyar külügyminiszter nem riadt vissza, hogy üzenjen a demokrata elnökjelöltnek.

Forrás: mandiner.hu2024. 10. 12. 21:11
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Fotó: Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindig tiszteletet tanúsítottunk az amerikai emberek iránt és elvárjuk, hogy az amerikaiak is tiszteletet tanúsítsanak a magyar nemzet iránt. Egy ilyen kijelentés a szövetségesek között elfogadhatatlan

idézi fel a Mandiner Szijjártó Péter szavait.

Csütörtökön átlépte a vörös vonalat Kamala Harris demokrata elnökjelölt, amikor egy műsorban minősíthetetlenül beszélt Orbán Viktorról, emlékeztet a lap.

Elfogadhatatlan így beszélni egy miniszterelnökről. Ez nemcsak a kormányfővel szemben tiszteletlenség, hanem a magyar emberekkel szemben is

– reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökségnek, hívta fel a figyelmet a Mandiner.

Borítókép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.