Tombolt az antifa csürhe: Égett a templom, összezúzták a szentek szobrait

Így mulat a szélsőbal.

2019. 11. 14. 7:07
Protests in Santiago
epa07982372 People loot a church during ongoing protest against the Government, at the Plaza Italia in Santiago, Chile, 08 November 2019. EPA/Orlando Barria Fotó: EPA/Orlando Barria

Így mulat a szélsőbal.

A Chilében folyó szélsőbaloldali tüntetések immár közel húsz halottal jártak. A maszkos randalírozók elvben a kormány ellen tiltakoztak, ám múlt szombaton új ellenséget találtak maguknak: a főváros, Santiago de Chile egyik templomát gyújtották fel. Az antifák a templom belsejét is feldúlták, ikonokat, szobrokat tettek tönkre, törtek össze, kéjjel, örömmel.

A chilei antifa hallatott már korábban is magáról, amikor egy keresztény menetben kisgyermekeket és öregeket támadtak meg, s vertek össze.

Hogy pontosan mi történik most Chilében, azt majd megírják a szakértők, az elemzők. Csak reménykedhetünk benne, hogy nem lesz több áldozat. S a templomokat, kegyhelyeket is békén hagyják. Éppen elég égett le az utóbbi időben.

A megdöbbentő képek és felvételek az antifa tombolásról:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.