időjárás 5°C Beáta , Izolda 2023. március 22.
logo
A Duna TV show-műsorának célja, hogy megtalálja az évszázad slágerét.

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált! döntős mezőnye

Magyar Nemzet
Forrás: MTVA
2022.05.15. 12:30
Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált! döntős mezőnye

A harmadik középdöntőben újabb három sláger juthatott tovább, így kilenc finalistával érkezik a döntőjéhez a Duna TV show-műsora, amelynek célja, hogy megtalálja az évszázad slágerét.

A finálé előtti utolsó fordulóban ismét tíz produkcióban bizonyíthattak a Csináljuk a fesztivált! sztárelőadói. A megújult színpadi képpel visszatérő előadások közül a zsűri és a közönség pontszámait összesítve, 112 ponttal a Szállj fel, szabad madár! Köteles Leanderrel, valamint holtversenyben, 115 ponttal a Nem adom fel! Király Viktorral és Freddie-vel, illetve a Gyöngyhajú lány Miller Zoltánnal folytathatja a versenyt.

Freddie és Király Viktor   Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az István, a király című rockopera ikonikus dala, az LGT és az Omega két közkedvelt slágere illusztris felhozatalhoz csatlakoztak.

A döntőben rajtuk kívül a Hamvadó cigarettavég Janicsák Vecával, a Meseautó Miklósa Erikával és Dolhai Attilával, a Nem leszek a játékszered Polyák Lillával, a Lady „N” Peter Srámekkel, az Évszakok Varga Miklóssal, valamint a Szállok a dallal Oláh Gergővel kap esélyt arra, hogy az évszázad slágere legyen.

A tízhetes zenei és stílusutazást lezáró fináléban mind a kilenc produkció megújulva kerül színpadra, de egy különleges nyitány is várja majd a nézőket a műsor tizenöt fős tánckarával. Az elmúlt száz év legjobb slágerének kiválasztásában a zsűri – Korda György, Balázs Klári, Feke Pál, Balázs Andi, Nagy Bogi és Boros Csaba – mellett ezúttal is részt vesz a közönség.

Miller Zoltán       Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Csináljuk a fesztivált!  döntőjére május 21-én, szombaton 19.35-től kerül sor a Duna TV-n.

Borítókép: Köteles Leander (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.