Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Jövő héten kezdődik a Muzsikál az erdő – Mátrai művészeti napok programsorozat

Kilenc helyszínen várja az érdeklődőket július 2. és 10. között a Muzsikál az erdő – Mátrai művészeti napok ingyenes rendezvénysorozat.

Forrás: MTI2022. 06. 25. 9:01
Szent Efrém Férfikar Fotó: Orbán Domonkos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A programoknak első nap Pásztó-Mátrakeresztes, majd Salgótarján-Eresztvény, Szentkút, Szurdokpüspöki, Tar, Gyöngyöstarján-Fajzatpuszta, Gyöngyös-Sástó, Fülek és Gyöngyöspata-Nagyparlag ad otthont.  

Az érdeklődők szakvezetéses sétákkal, kerékpáros és lovas túrákkal is eljuthatnak az erdei helyszínekre, a klasszikus zenei és a népzenei erdei koncertekre.     

Koncertet ad mások mellett az Egri Szimfonikus Zenekar, a Misztrál Együttes, az In Medias Brass rézfúvós együttes, a Duna Művészegyüttes, a Szent Efrém Férfikar, Csík János, Horgas Eszter, Szalóki Ági, Fassang László, Szokolay Dongó Balázs, a Hot Jazz Band, Boros Misi, valamint Pál István Szalonna és bandája.  

A programok közt zenei és kézműves gyermekfoglalkozások, ismeretterjesztő előadás, gyógynövény- és gombabemutató, erdei relaxáció, interaktív hangszerbemutató, helyi termelők bemutatkozása, 

a Muzsikál az erdő pályázatok eredményhirdetése, valamint a fenntartható gazdálkodás példáinak bemutatása is szerepel. 

 

A rendezvénysorozat fő célja a résztvevőknek az erdő, a zene és a művészet erejével a környezettudatos, fenntartható életvitel népszerűsítése.

Borítókép: Szent Efrém Férfikar (Fotó: Orbán Domonkos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.