Jubileumi Cirkuszok éjszakája

Az eredetileg egynapos rendezvény a hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2021 óta két napon keresztül tart, ahol kibővített műsorral, sztárvendégekkel és színes programmal várnak mindenkit. X. Cirkuszok éjszakája Magyarország legnagyobb utazócirkuszával a Magyar Nemzeti Cirkusszal Balatonlellén július 15-től 16-ig.

Magyar Nemzet
2022. 07. 08. 18:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendezvény beharangozója évekig az elefántfürdetés volt a Napfény Strandon. Ez idén már nem lesz megtartva, hiszen 

az elefántok a Magyar Nemzeti Cirkusz többi vadállatával együtt a nagykőrösi Safari Parkban töltik megérdemelt pihenésüket, de az igazi fesztiválhangulat idén sem marad el. 

Rengeteg extrával, hatalmas sztárparádéval várják a nagyérdeműt. Az esemény házigazdája a magyar televíziózás koronázatlan királynője, Liptai Claudia lesz. 

A kétnapos programsorozatot a zenés cirkuszi parádé nyitja meg, ami a július 15-én 11-kor indul a Cirkusz térről a 7-es főúton a Napfény Strandra zenekari és rendőrségi kísérettel. A megnyitót közvetlenül a Balaton-parton cirkuszi bemutatók követik. 

A Magyar Nemzeti Cirkusz óriássátrában az esti extra, kibővített műsor előtt, 19 órától a nézőknek lehetőségük lesz meglátogatni a porondot, előadás után pedig a kulisszák titkaiba kaphatnak betekintést. 

 

A Magyar Nemzeti Cirkusz sok meglepetéssel készült a Cirkuszok éjszakájára. 

Csak ezen a két előadáson lesz látható Alexander Jr. lenyűgöző kézegyensúlyozó produkciója és a Főnix Tűzzsonglőr-csoport, akik biztosítják a forró hangulatot. Nagy visszatérés! Újra porondra lépnek a Richter-csoport lovas akrobatái, és látható lesz a közönség nagy kedvence, a magyar nemzeti zászló Ifj. Richter József cirkuszigazgató kezében, természetesen vágtázó lóháton. A vidám perceket az olasz komikusok mellett, Kamarás Norbert az Éjjel-Nappal Budapest szereplője garantálja. 

Jegyelővétel a helyszínen június 29-től 10–13 óra között és 15.30–20.30-ig vagy online jegyvásárlás: https://shop.magyarnemzeticirkusz.hu/


Borítókép: A művészek felvonulása (Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.