Jövőre egyhetes fesztivállá bővül az örvényeshegyi piknik

Az eddigieknél is több, Magyarországon máshol nem szereplő művészt látnak vendégül Zalacsányban jövőre, ugyanis a örvényeshegyi piknik egyhetes örvényesvölgy fesztivállá alakul. Az esemény programját szeptember végén ismertetik a szervezők.

Magyar Nemzet
2022. 08. 15. 16:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Badacsonyi Tamás, a helyszínül szolgáló Pálos Resort tulajdonosa közölte: az elmúlt hétvégén a londoni Kevin Davy White az Egyesült Királyságban idén az év énekese és dalszövegírója itt adott először koncertet Magyarországon. A szaksajtóban Jimi Hendrixhez hasonlított énekes soul, blues és populárisabb zenei világú dalaival a néhány éve ugyancsak ebben a völgyben fellépő Al Di Meolához hasonló hangulatú akusztikus koncertet adott mintegy félezres közönség előtt. Ez az esemény egyben az új fesztivál bejelentésére is szolgált.

Jövőre június 9. és 17. között rendezik meg az örvényesvölgyi fesztivált, a 2023-as Veszprém–Balaton Európa kulturális fővárosa program részeként. Zalacsányba három kontinensről öt nemzetközi fellépő érkezik, a dzsessz, az elektro-swing és a popzene legnagyobbjai, olyan neves előadók, akik nem szerepelnek más hazai fesztiválon.

A bővülő rendezvény helyszínén megmarad a meghitt atmoszféra, amelyet a lenyűgöző környezet, valamint a limitált nézőszám is biztosít. Az eddigi két színpad mellé ugyanakkor egy harmadikat is építenek.

Borítókép: Koncert az örvényeshegyi pikniken (Forrás: Orvenyeshegypiknik.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.