Menyasszony lett a Budapesti Operettszínház balerinája

Csák János miniszter a közösségi oldalán számolt be egy megható leánykérésről.

Forrás: facebook.com/Csák-János2022. 09. 18. 21:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy igazán példaértékű hűségről és egymás mellett jóban-rosszban történő kitartásról számolt be hivatalos közösségi oldalán Magyarország kulturális és innovációs minisztere.

Csák János két fotót töltött fel a Facebookra, amelyeken az a megható jelenet látható, amikor Babácsi Beni, aki szintén táncművész, megkéri szerelme, a Budapesti Operettszínház balerinája, Tóth Nikolett kezét.

Mint ismert, a táncosnő a júniusi, Jókai utcai házomlás során sérült meg súlyosan, hosszú ideig volt kómában.

A hírek szerint egyébként a fiatal művésznő állapota fokozatosan javul, rendszeresen gyógytornára jár, és bízik abban, hogy minél előbb újra a színpadon dolgozhat majd.

 

Szeretettel gratulálok a jegyes párnak, és mielőbbi felépülést kívánok a menyasszonynak. Boldog, hosszú éveket együtt, fiatalok!

 

– írta hivatalos Facebook-oldalán Csák János kulturális és innovációs miniszter.

Borítókép: Szerelme megkéri Tóth Nikolett balerina kezét (Forrás: Facebook/Csák-János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.