A Mission: Impossible 7-nek a világjárvány sem tudott ártani + videó

Miközben a fél világ leállt a koronavírus miatt, Tom Cruise legújabb filmjének forgatása nem került veszélybe.

Forrás: UIP2023. 01. 16. 14:14
Mission Impossible
Hayley Atwell és Tom Cruise a Mission: Impossible 7. forgatásán Rómában Fotó: Northphoto/IPA/Marco Provvisionato
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brit bulvárlapok azt rebesgették, hogy a pandémia miatt bajba került a Mission: Impossible 7. forgatása. Megszokhattuk, hogy a széria története a földkerekség legkülönbözőbb pontjain játszódik, most pedig nem lehet csak úgy keresztül-kasul utazgatni a glóbuszon. 

Christopher McQuarrie rendező azonban a Twitteren cáfolta a pletykákat: hírül adta, hogy a közép-keleti forgatás a minap befejeződött, és a stáb visszatért Londonba, hogy néhány kisebb jelenetet még fölvegyenek finomhangolás céljából, ezek után pedig már meg is van film, csak össze kell vágni a felvett jeleneteket. A franchise készítői közben letettek arról, hogy rögtön elkezdődjön a Mission: Impossible 8. forgatása, mert a főszereplő Tom Cruise egész nyáron régóta várt új filmjét, a Top Gun: Mavericket fogja népszerűsíteni, így nem lesz egy szabad perce nem lesz – adja hírül a Deadline.

Egész Hollywood azt reméli, hogy a két filmet már zsúfolásig megtelt multiplexekben fogják vetíteni, mert a járvány után minden visszatér a rendes kerékvágásba.

Borítókép: Hayley Atwell és Tom Cruise a Mission: Impossible 7. forgatásán Rómában  (Fotó: Northphoto/IPA/Marco Provvisionato)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.