Idén újra összeáll Közép-Európa legnagyobb rockzenekara + videó

A legfiatalabb hét, a legidősebb tag hetvenkét éves volt.

MAGYAR NEMZET
2023. 05. 14. 9:11
Forrás: Cityrocks
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén újra összeáll Közép-Európa legnagyobb rockzenekara, a CityRocks. Az óriászenekar június 18-án Veszprémben, július 29-én pedig Szamárnémetiben (Románia) tart több száz fős rockflashmobot. Az óriászenekarnak bárki tagja lehet, ha legalább alap énekes vagy hangszeres tudása van, de várják a régiós amatőr és profi zenészek jelentkezését is.

A CityRocks az elmúlt években Szegeden, Kecskeméten, Dunaújvárosban és Bonchidán tartott 400-500 fős rockzenei flashmobot, amelyekre Európa több országából is érkeztek zenészek. A legfiatalabb hét, a legidősebb 72 éves volt. A helyszíneken több ezren nézték meg koncertjeiket, a rendezvényekről készült videók pedig 180 milliónál is több megtekintést értek el világszerte.

Borítókép: CityRocks 2019-ben, Kecskeméten (Fotó: CityRocks)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.