Félelmetes császár lesz Christopher Walken a Dűne folytatásában + videó

A részben Magyarországon forgatott Dűne második részét november 2-án mutatják be a mozikban. Denis Villeneuve feldolgozása Frank Herbert ismert sci-fi regénye alapján készült, és a folytatáshoz csütörtökön jött ki az új előzetes.

Magyar Nemzet
Forrás: Origó2023. 06. 30. 13:06
Jelenet a Dűne 2. részéből Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A második részben fontos szerepet kap az Oscar-díjas Christopher Walken, aki IV. Shaddam császárt alakítja. A visszatérő szereplők, Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Josh Brolin és Dave Bautista mellett több új és fontos karakter mutatkozik be, így Austin Butler mint Feyd-Rautha Harkonnen, illetve az Irulan hercegnőt alakító  Florence Pugh és a Lady Margot-t megformáló Léa Seydoux.

A második részben Paul Atreides (Timothée Chalamet) folytatja kalandos vándorlását és a családját elpusztító összeesküvők ellen indított bosszúhadjáratát. A cselekmény ott veszi fel a fonalat, ahol az első részben megszakadt, amikor a főhős találkozott Chanival és a fremenekkel – írja az Origó.

Borítókép: Részlet a filmelőzetesből (Forrás: YouTube/Warner Bros.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.