A Rolling Stones nyolcvanéves gitárosa alaposan a húrok közé csapott + videó

A Rolling Stones nyolcvanéves gitárosa most is ámulatba ejtette rajongóit. Pazar dallal lepte meg a tévénézőket, olyannal, amelybe még a műsorvezető is bekapcsolódott.

Forrás: Nap Híre2023. 10. 25. 21:30
null
NUP_202687_01343.JPG Fotó: NBC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közel húsz éve annak, hogy a The Rolling Stones az utolsó albumlemezüket megjelentette. Mick Jagger bandája a 1960-as évek óta a rock meghatározó jelensége még ma is. A legendás brit csapat a napokban új lemezt adott ki.

A stúdiófelvételek még 2022 decemberében kezdődtek. Akkor 23 dalt rögzítettek, melyek közül 12 jelent meg az október 20-án „kigördülő” Hackney Diamonds című albumon.

Az együttes gitárosa, zeneszerzője, Keith Richards Jimmy Fallon vendége volt a The Tonight Show-ban. A közel nyolcvanéves zenész alaposan meglepte a közönséget, amikor a műsor alatt egy gitárt kapott elő fotelja mögül és belecsapott a húrokba. A kiváló hangulat tovább emelkedett, amikor Jimmy Fallon Mick Jagger nyomdokába lépve, éneklésbe kezdett. Pazar műsor, kiváló dal és az örökifjú Keith Richards.

Borítókép: A legenda odakent a húroknak (Forrás: Todd Owyoung/NBC via Getty Images)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.