Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a blueskirály

75. születésnapja alkalmából november 18-án ünnepi koncerttel várja a közönséget Deák Bill Gyula a Papp László Budapest Sportarénában.

2023. 10. 22. 9:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ő a legfeketébb hangú fehér énekes, akit valaha hallottam” – mondta Chuck Berry a Blues Patika életműdíjjal, a Pont FM életműdíjjal, a Fonogram életműdíjjal és a Magyar Érdemrend lovag- és tisztikeresztjével kitüntetett hazai blueskirályról. Bill kapitány élő legenda, sokszínű repertoárjából örökzöld dalait mára generációkon átívelve minden korosztály ismeri. 

A 75. születésnapja alkalmából rendezett november 18-i életműkoncerten felcsendülnek a legemblematikusabb szerzemények, így természetesen nem hiányozhat a Rossz vér, a Kőbánya blues, a Felszarvazottak balladája, de életre kel Torda alakja is az István, a királyból.

Mint tudjuk, a blues egy életforma, egy életérzés, magával ragad, és nem ereszt. Nagy izgalommal várom a koncertet és nagyon hálás vagyok a közönségnek, hogy ennyi évtizeden keresztül mellettem van. Hatalmas boldogság, gazdagság és elégedettség számomra, hogy egész életemben azzal tudok foglalkozni, amit a világon a legjobban szeretek, ez pedig nem más, mint a zene, a színpad és a közönség. Igyekszem minél jobban viszonozni ezt a szeretet és tiszteletet, amit kapok

 –  mondta Deák Bill Gyula.

– A lényeg, hogy közel kerüljünk egymáshoz, muzsikáljunk egy jót, töltsük fel magunkat. Tervben van egy új zenei anyag is, amiből majd szeretnék egy kis ízelítőt adni, remélem, addigra sikerül összehozni  – tette hozzá a zenész.
 

A életműkoncertre a jegyek ITT érhetők el.

Borítókép: Deák Bill Gyula a Papp László Budapest Sportarénában lép fel november 18-án  (Forrás: Eventim.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.