Horror Kisvárdán: érkezik a Rettegések éjszakája + videó

Rettegések éjszakája néven horrorfesztivált rendeznek október 27-én, 28-án és 31-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán a Cinemaqua Filmparkban, ahol többek között zombivadászat és pankrátorshow is várja a tizennégy év felüli érdeklődőket.

Forrás: MTI2023. 10. 04. 20:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sikolyra fel!

A kisvárdai filmparkban mintegy negyven hektáron „gyűjtik majd a sikolyokat” huszonnyolc szektorban. Az október végi Rettegések éjszakája horrorfesztiválon mások mellett megelevenedik majd több olyan horrorfilmekből ismert karakter, mint például Michael Myers, Jason vagy Pennywise, emellett pedig különböző horrorházak biztosítják a látogatók rettegését.

rettegések éjszakája
Októberben újra horrorfesztivált rendeznek Kisvárdán. Forrás: Facebook/Rettegések éjszakája

Vámpír Club és Terrorhajó

A fesztiválon lesz még motoroskaszkadőr-show, táncprodukciók és extrém hinta, a Vámpír Clubban pedig mindhárom nap 23 óra után lemezlovasok gondoskodnak  a jó hangulatról.  

A Katonai bázis területén és a Terrorhajón a látogatók testközelből élhetik át, milyen lehet szembeszállni a zombik hadával, az Elmegyógyintézetben pedig az intézmény rejtett titkai után kutathatnak.

Az érdeklődők találkozhatnak többek között Frankeinsten karakterével és szellemlovasokkal, de megismerhetik a vikingek átkát és kipróbálhatják a Lélekvesztő labirintust is. Sőt, a Siratóházban az „elhunyt japán szamurájok özvegyek”, az Aranymosónál pedig a kegyetlen rablók várják a fesztivállátogatókat. Emellett a VIP-belépőket vásárlók részt vehetnek az Extreme Adrenalin Show-n.

 

Borítókép: Facebook/Rettegések éjszakája horrorfesztivál

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.