Idén már nem nyit ki az Újszínház

Az Újszínház hónapok óta zárva van, miután 2023 elején még likviditási gondokkal küszködött.

2023. 10. 27. 20:30
Az Újszínház homlokzata
Fotó: Kis Ádám
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pénzügyi problémák megoldása után a szomszédos épület felújítására hivatkozva az eredetileg június közepéig tervezett évadot már májusban lezárták. Akkor még reménykedtek, hogy a szeptemberi évadkezdésre befejeződnek a munkálatok, de ez nem így történt.

A színház honlapján tette közzé, hogy idén minden előadásuk elmarad. A közlemény így szól:

„Kedves Nézőink!

A színház szomszédságában zajló felújítás miatt jelenleg a színház nem tud előadásokat játszani. Előreláthatóan legkorábban januárban tudjuk Önöket színházunkban fogadni. A januári előadásokra a jegyvásárlás novembertől lesz elérhető. Addig a jegyvásárlás ezen a felületen nem üzemel. Bővebb információért keresse fel közönségkapcsolati munkatársunkat, vagy látogasson el közönségkapcsolati irodánkba!”

 

Borítókép: Az Újszínház épülete (Fotó: Kis Ádám)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.