A 80-as évek slágerei csendülnek fel a Csináljuk a fesztivált! következő adásában

A magyar könnyűzene termékeny és sokszínű időszakával, a 80-as évekkel folytatódik a Csináljuk a fesztivált!, a Duna TV szombat esti show-műsora. A fellépők között Varga Miklóssal is találkozhatnak a nézők, aki az Almárium adásában jelentette be először, melyik dalt viszi a versenyre.

Forrás: M1, hirado.hu2023. 11. 30. 14:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem először lép Varga Miklós a Csináljuk a fesztivált! című műsor színpadára. A Máté Péter-díjas előadóművész 2022-ben az Évszakok című balladát énekelte Balázs Fecótól, ami előadásában a döntőbe is bejutott. Bár akkor nem az ő versenydala nyert, az új évadban ismét lehetősége van arra, hogy megméresse magát.

Most szombaton egy rocknótát énekelhetek, az Edda Művektől, A kört. Rockzenészként nem áll távol tőlem Pataky Attila zeneisége. Annak idején azt is megkaptam, hogy hasonlóan képzem a hangom, mint ő, pedig valójában Vikidál Gyulát szerettem volna utánozni

– mondta Varga Miklós a Duna TV délutáni magazinjában, az Almáriumban. 

A következő, december 2-i adásban a 80-as évek legjobb zenéivel folytatódik a show. 

Tíz új produkciót láthat a közönség, amelyek közül ezúttal is csak a hat legjobbat választhatja ki továbbjutásra a stúdióban ülő publikum és a zsűri.

 

Borítókép: Varga Miklós (Fotó: MTVA/Csöndör Kinga)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.