A Cirque du Soleil plusz egy előadást tart Budapesten

A Cirque du Soleil társulata örömmel tesz eleget a felfokozott magyar érdeklődésnek: 2024. február 11-én plusz egy OVO előadást iktat be a budapesti programjába.

2023. 11. 15. 12:00
Cirque du Solieil Ovo Budapest
Cirque du Solieil Ovo Budapest Forrás: livenation.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az extra előadásra jegyek november 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Az eredetileg meghirdetett öt budapesti show-ra belépők már csak korlátozott számban érhetők el.

Cirque du Soleil Ovo
A Cirque du Soleil ezúttal az Ovót hozza Budapestre. Forrás: Livenation.hu

A Cirque du Soleil az újra turnézó, hatalmas teljesítményeket és lenyűgöző akrobatikus mutatványokat felvonultató Ovóval tér vissza Budapestre.

 Az Ovo betekintést nyújt a rovarok életének egy napjába, az energiával és a mozgással teli, megállás nélküli zsibongásba. A látványos akrobatikán keresztül kiemeli a különböző rovarok egyedi személyiségét és képességeit, megmutatva a biológiai sokféleség szépségét, annak minden kontrasztjával és vibrálásával.

A trambulinokról ugráló hatalmas tücsköktől a hálójából kitekeredő hipnotikus pókig rendkívüli látványvilággal indítja be a képzeletet. Vicces és kaotikus, ugyanakkor imádnivaló és csodálatos; az Ovo elbűvöli a bennünk élő gyermeket.  

A 25 különböző országból érkezett száz társulati tagból álló – köztük 52 artistából, amelynek két magyar légtornász is része – Ovo (amely portugálul tojást jelent) magas szintű akrobatikus jeleneteket állított színpadra, újradefiniálva az emberi test és teljesítőképesség határait.

 A 2009-es montreali bemutatása óta az Ovo több mint hétmillió embert nyűgözött le harminc különböző ország 160 városában.  


 

Az Ovo Budapesten hat alkalommal lesz látható, 2024. február 8-tól az MVM Dome-ban.

Az előadások rendje:
Február 8-án, csütörtökön 19.30
Február 9-én, pénteken 19.30
Február 10-én, szombaton 15.30 és 19.30
Február 11-én, vasárnap 11.30 és 15.30

 

 

Borítókép: Az előadás plakátja (Forrás: Livenation.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.