Újabb világsztár tűnt fel Budapesten

Nemrég Angelina Jolie-t fotózták le az Operaházban, szombat este pedig a Dűne előzménysorozatát hazánkban forgató Mark Strongot köszönthették egyik kedvenc budapesti éttermében.

Forrás: Metropol2023. 11. 05. 16:10
Mark Strong Budapest
Fotó: Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem az első alkalom, hogy a brit színész, Mark Strong hazánkban forgat és mindig szívesen tér vissza a magyar fővárosba, mutat rá a Metropol cikkében.

Mint írják, ő is azok közé a felkapott filmsztárok közé tartozik, akik bárhol forgatnak, egyedül, mindenfajta védelem nélkül elindulnak felfedezni a várost. Így Mark Strong feltehetően már ismeri Budapestet, ráadásul néhány magyar szót is tud. 2010-ben ugyanis a Suszter, szabó, baka, kém című kémtörténetet is itt forgatták, amiben be kellett magolnia pármondatnyi magyar szöveget, ezek helyes kiejtésében partnere, Mucsi Zoltán adott tanácsokat, és Kálloy-Molnár Péternek jutott a megtiszteltetés, hogy hátba lője a brit színészt. A jelenetben feltűnik még Csuja Imre, valamint Ganxsta Zolee anyukája is. A színésznek még egy magyar kötődése van, dolgozott Szabó Istvánnal, A napfény ízében Sors Ádámot alakította, írja a Metropol.

Strong jelenleg a Dűne előzménysorozatának (Dune: The Sisterhood) forgatása miatt tartózkodik Budapesten, amelyben Javicco Corrino császárt alakítja majd. A forgatás várhatóan év végén, de legkésőbb 2024 elején fejeződik be. A munkálatok már korábban megkezdődtek, mint ahogy a színészek ideértek. 

A világsztár szombaton a magyar sztárok egyik kedvenc éttermében, a Türkizben vacsorázott, ez látható a fenti videón.

Borítókép: Mark Strong nem először forgat Magyarországon (Fotó: Getty Images)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.