Zsuzska egyik utolsó kívánságát teljesítették a Nemzeti Színház színészei

Csire Zsuzsi egy olyan fiatal debreceni lány, aki ritka betegsége miatt már kétszer esett át szívátültetésen, de a szervezete nem tudja befogadni az új szívet. Újabb transzplantációra már nincs lehetőség.

2023. 11. 25. 15:30
Csire Zsuzsi a Nemzeti Színház színészeivel
Csire Zsuzsi a Nemzeti Színház színészeivel (Forrás: Facebook/Nemzeti Színház) Fotó: Facebook/Nemzeti Színház Forrás: Facebook/Nemzeti Színház
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lány bakancslistát állított össze, melyen sok, még megvalósulásra váró dolog van, például delfinekkel úszni, kipróbálni a hőlégballonozást, műkorcsolyázást tanulni, eljutni a párizsi Disneylandbe, Izlandon a sarki fényt megnézni vagy a síelést kipróbálni. Hosszú a lista, de van közöttük több olyan, amit már sikerült megvalósítani. Az egyik álma az volt, hogy elmenjen színházba Budapesten. A Nemzeti Színház teljesítette ezt a kívánságot, vendégül látták Zsuzskát, amit a színház közösségi oldalán meg is osztottak: 

A hősök köztünk élnek! Egyikük kedden színházba látogatott hozzánk. 

Csire Zsuzsi kétszer esett át szívátültetésen, de úgy tűnik, hogy a szervezete nem fogadja be a másodikat sem. Újabb műtétet nem tudnak rajta végrehajtani. 

Úgy döntött, hogy nem adja át magát a kétségbeesésnek, hanem bakancslistát írt, amelyben egy budapesti színházlátogatás is szerepelt. A János vitéz című előadásunk végén a szereplőkkel is találkozott. Az egyik fotó ekkor készült. 

Zsuzsi további tervei és beszámolói a Zsuzska bakancslistás élményei nevű Facebook-csoportban, vagy a kommentben található linken olvashatóak. Kérjük, aki tud, segítsen neki a megvalósításában!

Aki szeretne vagy tud segíteni Zsuzskának megvalósítani az álmait, ezen az oldalon találja a bakancslista beteljesülésre váró és már megvalósult kívánságait

 

Borítókép: Csire Zsuzsi (középen) a Nemzeti Színház színészeivel (Forrás: Facebook/Nemzeti Színház)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.