Újabb sztárok bukkannak fel a Dűne 2. legfrissebb előzetesében + videó

Nagy csatákat, drámai pillanatokat, óriás homokférgeken lovaglást és tovább szövődő románcot ígér a Dűne 2. nemrég megjelent előzetese, amelyben újabb sztárok is megjelennek.

2023. 12. 13. 16:39
Timothée Chalamet a Dűne 2. részében
Timothée Chalamet a Dűne 2. részében Fotó: JLPPA / Northfoto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemrég újabb előzetest tett közzé a Dűne második részéről a Warner Bros. A filmnek idén novemberben kellett volna megjelennie, a hollywoodi sztrájkok miatt azonban a forgalmazó márciusra halasztotta a premiert, addig az előzetesekkel kell beérnünk. A legújabb, néhány órája közzétett kisfilm azonban az eddiginél is tovább fokozza az izgalmakat. 

A Dűne 2. részében nem maradnak el az akciójelenetek sem
A Dűne 2. részében nem maradnak el az akciójelenetek sem (Fotó: JLPPA/Northfoto)

Denis Villeneuve következő filmjében (amely az első részhez hasonlóan szintén Frank Herbert regényén alapul) a Timothée Chalamet által megformált Paul Atreides Chanival (Zendaya) együtt folytatja bosszúhadjáratát családja gyilkosai ellen. A két főszereplő között az első részben szövődő románc a film folyamán ki is bontakozik, ám a mozi ezzel együtt is jóval akciódúsabbnak ígérkezik az elsőnél. 

Az előzetesben nagyszabású csatajeleneteket láthatunk félelmetes sebességgel száguldó, gigászi homokférgekkel, de új sztárok is megjelennek:  Christopher Walken mint IV. Shaddam, a Padisah Császár tűnik fel, Austin Butler mint Feyd-Rautha Harkonnen, Florence Pugh pedig mint Irulan hercegnő szerepel majd a filmben. 

De a jól ismert korábbi szereplőktől sem kell elbúcsúznunk, a főszereplőkön túl visszatér Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Rebecca Ferguson, Josh Brolin és Dave Bautista is. 

A 2 óra 46 perces film 2024. február 29-én érkezik a magyar mozikba. 

Borítókép: Timothée Chalamet a Dűne 2. részében (Forrás: JLPPA/Northfoto) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.