Lemondta turnéját a Slipknot frontembere

Corey Taylor, a Slipknot frontembere „nehéz szívvel” jelentette be, hogy lemondja a soron következő fellépéseit, mivel szeretne az egészségére koncentrálni. Lelki és fizikai problémákat említett okként szólóénekesként meghirdetett turnéja törlésekor. „Ígérem, mindent megteszek, hogy olyan egészséges legyek, amennyire csak lehet” – írta Instagram-bejegyzésében az énekes, aki nyáron Budapesten is készül koncertet adni.

Forrás: Instagram2024. 01. 07. 8:00
Slipknot frontembere
Fotó: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint a bejegyzésben írja, az elmúlt hónapokban megromlott a lelki és fizikai egészsége, és olyan helyzetbe került, ami egészségtelen volt a családjának és neki is.

Slipknot frontembere
A Slipknot frontembere „nehéz szívvel” mondja le a soron következő fellépéseit. Forrás: Facebook

„Tudom, hogy ez a döntés sokkoló lesz egyesek számára, mások pedig népszerűtlennek tarthatják, de miután alaposan megnéztem, hol vagyok, és hová tartok, vissza kell vonulnom, és otthon kell lennem a családommal ez idő alatt” – írja az énekes, akinek 

február 3-án kezdődött volna a turnéja Torontóban, majd átutazott volna az Egyesült Államokba. Az eredeti tervek szerint március 3-ig kellett volna koncertet adnia.

 „A szeretetemet küldöm a rajongóknak, a zenekaromnak, a családomnak, a barátaimnak és mindenkinek, aki segített, hogy idáig jussak” – írta. – Ígérem, mindent megteszek, hogy a lehető legegészségesebb legyek. Addig is elnézést kérek mindenkitől, akit a turnén láthattunk volna, ha ennek vége, remélhetőleg találkozunk még.

Corey Taylor a Beyond című kislemezéhez készült videóklipről így nyilatkozott a Rolling Stone-nak: 

Ez azt mutatja be, hol tartunk most nemzetként, országként, népként. Az, hogy senki sem fogadja el, hogy az amerikaiak másképp néznek ki, másképp beszélnek, másképp szeretnek, teljesen nevetséges. Tehát ez a videó egy utazás arról, hogy merre tart most Amerika.

Borítókép: Az elmúlt hónapokban megromlott egészsége miatt nem ad szólókoncertet a Slipknot frontembere (Forrás: Instagram)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.