Őrzik a lángot: így készült az Omega Testamentum új dala + exkluzív videó

Bár a legendás Omega együttes tagjai, a „régi csibészek" közül már sokan odafönn vannak, a zenekar dobosa, Debreczeni Ferenc Ciki és az Omega Testamentum tovább őrzi a régi lángot. Új daluk felvételére a Kultúrnemzet stábja is bepillanthatott a stúdióba.

2024. 01. 24. 18:00
Omega
Debreczeni Ferenc Ciki, az Omega együttes dobosa Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A láng táplálása nem csupán az Omega együttes által képviselt hitvallás tovább éltetésére utal. Magának a rocknak a tüzét, lángját is szeretnék tovább őrizni

 – árulta el Debreceni Ferenc Ciki. 

A dobos azt is elmondta, a stúdióban először az ő szólamát veszik fel, ezt követi a basszusgitár, a billentyű, és így tovább. Az Őrizzük a lángot című dal az Omega Testamentum tagjai, Debreczeni Ciki, Nagy Zsolt billentyűs és Schrott Péter énekes közös alkotása, amely méltó módon idézi fel a klasszikus Omega-hangzást. 

Borítókép: Debreczeni Ferenc Ciki, az Omega együttes dobosa (Fotó: Teknős Miklós)

Exkluzív videónkban bepillanthat velünk a kulisszák mögé:

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.