Taylor Swiftnek nincs lehetetlen, ezúttal Elvis Presley rekordját döntötte meg

Taylor Swift amerikai énekesnő megdöntötte Elvis Presley hosszú ideje fennálló rekordját, 68 hétig tartó új rekordot állított fel – írta a The Guardian.

Forrás: The Guadrian2024. 01. 03. 16:00
USA News - November 20, 2023
USA News - November 20, 2023 Fotó: ZUMAPRESS.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Taylor Swift 1989 (Taylor’s Version) című albuma 2023 utolsó hetében ötödik alkalommal került az amerikai albumlista élére, így a különböző lemezeivel összesen 68 hétig vezette az albumlistát, ezzel pedig megelőzte a rekordot tartó Elvis Presley-t.

Bár az amerikai előadó most már szólóelőadóként is tartja a rekordot, és összességében is a második helyen áll, még van egy kis ideje, hogy kihívja az összesített rekordot tartó Beatlest, amelynek albumai összesen 132 hetet töltöttek a Billboard-albumlista élén.

Taylor Swift GMA's Summer Concert Series, 082219
Taylor Swift újabb rekordot döntött. Forrás: AUG

„Presley az 1956 és 2002 közötti időszakot felölelő 67 hetet töltött az első helyen, amivel a szólóelőadók között a második, az összes előadó közül pedig a harmadik helyen áll. Leghosszabb ideig a Blue Hawaii soundtrackje volt a listavezető, amely 1961–62 között húsz hetet töltött az első helyen” – írta a The Guardian.

A teljes cikk itt érhető el.

 

Borítókép: Taylor Swift (Fotó: ZUMA Press/Emily Curiel)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.