Az art deco bűvöletében + exkluzív videó

A világ elmozdul az online felé, a vizuális művészet pedig követi ezt a trendet. Persze, ez sok szempontból nagyszerű, mivel például sok új lehetőséget nyit meg emberek előtt. A művészet azonban igazán csak személyesen érzékelhető. A Golden Duck Galéria alapítói egyértelműen látták a művészek igényét arra, hogy műveiket ne csak elektronikusan, hanem a fizikai világ keretein belül is bemutathassák. Lehetőségeik azonban továbbra is meglehetősen korlátozottak, tekintve, hogy a Covid alatt számos galéria bezárt. Ezért született meg a Ráday utcában eme művészeti tér. Catherine Váradi alapító szerint mindenki az egyszerűségre, a kényelemre, az otthonosságra és a boldogságra vágyik, szóval ezt hozzák a művészet világába, például most futó ArtDeco című kiállításukkal.

2024. 02. 22. 7:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A videót készítette: L. Szabó Fruzsina

Borítókép: Vasyl Netsko díjnyertes alkotása (Fotó: Esztergályos Anna)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.