Újra turnézik James Blunt

A brit énekes október 27-én megjelent, Who We Used To Be című új albumát támogató turné tavasszal Európába is elérkezik, az egyik állomás pedig hazánkban lesz. Utána a cél az Egyesült Királyság, ahol Blunt két koncertet is ad a londoni Royal Albert Hallban.

Forrás: Encore2024. 02. 20. 19:00
Blunt, James
Zürich, 2017. november 10. James Blunt angol énekes, dalszerzõ fellép Zürichben 2017. november 9-én. (MTI/EPA/Walter Bieri) Fotó: WALTER BIERI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A You’re Beautiful előadója nem először jár Magyarországon: a hazai közönség többször láthatta már az erős színpadi jelenlétéről, romantikus énekstílusáról, egyszerre fülbemászóan dallamos és táncra perdítő számairól ismert világsztárt.

Blunt, James
James Blunt brit énekes, dalszerző koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2018. május 8-án. Forrás: MTI/Mohai Balázs

– Nem találok szavakat arra, mennyire izgatott vagyok, hogy 2024-ben újra turnéra indulhatok  – mondta Blunt.

Hihetetlenül szórakoztató volt megírni és felvenni az új albumomat. Biztos vagyok benne, hogy néhány új dal mindenkit megmozdít majd. Alig várom a crowdsurfinget Budapesten is

– nyilatkozta lelkesen a zenész.

Az album első kislemeze a nemrég megjelent lendületes Beside You. A Craig Bingham által rendezett videó James Blunt múltjának emlékeit idézi fel. A videóban az énekes saját maga korábbi énjeivel találkozik, és ahogyan továbblép, úgy fogadja el múltbeli életszakaszainak szerepeit.

A Who We Used To Be Blunt első lemeze a kritika és a közönség által is elismert, 2019-ben megjelent top 3-as Once Upon A Mind óta. 

Ezúttal számos producerrel dolgozott együtt, többek közt Jonny Cofferrel, Red Triangle-vel, Jack & Coke-kal és Steve Robsonnal. A Blunt legnagyobb slágereit tartalmazó, 2021-es válogatás, a The Stars Beneath My Feet már aranylemez lett.

A borítókép James Blunt angol énekes, dalszerző zürichi fellépésén, 2017. november 9-én készült (Fotó: MTI/EPA/Walter Bieri)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.