A világhírű francia mágus először Budapesten

Mindössze négy alkalommal, 2024.március 29–31. között látható a világon egyedülálló show. A francia Eric Lee az illuzionisták vérbeli fenegyereke! Kisujjában van mágia és varázslat, olyan könnyedén mutatja be hihetetlenebbnél hihetetlenebb trükkjeit, mintha így született volna! Vagy így is született? Ez maradjon meg az ő nagy titka!

2024. 03. 25. 20:00
A Magic Show helyszíne a Fővárosi Nagycirkusz lesz.
A Magic Show helyszíne a Fővárosi Nagycirkusz lesz. Forrás: Fnc.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Nagycirkuszban március utolsó hétvégéjén négy alkalommal látható Magic Show című műsorában Eric Lee megmutatja nekünk is, miért ő az egyik legjobb és leghíresebb mágus a világon. Extremitás, izgalom és boszorkányság jellemzi minden produkcióját, és neki csak egy tanácsa van: nehogy pislogjunk, mert elszalasztjuk a varázslatot!

Eric Lee csupán 3 napig látható Budapesten
Eric Lee csupán 3 napig látható Budapesten (Fotó: Fnc.hu)

Eric Lee a Fővárosi Nagycirkuszban

A világhírű Eric Lee négy egymást követő előadásban lép a Fővárosi Nagycirkusz porondjára. Műsorában lesz elképesztő tempójú gyorsöltözés, levitáció és repülő zongora, egy hatalmas középkori inga, aztán egy két ember magas fúrógép és egy sebesen pörgő dupla körfűrész is. Ozmózis című számában átmegy az üvegen, majd szemtanúi lehetünk, hogyan szabadul ki egy vízzel teli, leláncolt akváriumból, végül pedig bevisz minket baldachinos ágyába, és megleshetjük, milyen egy varázsló különös nászéjszakája. 

Az Európa színpadjain már nagy sikerrel bemutatkozott francia mágus, Eric Lee először érkezik Budapestre!

Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója a jövő heti előadásokkal kapcsolatban azt mondta az InfoRádióban, hogy időről időre különlegességekkel szeretnék meglepni a közönséget, és ennek szellemében hívták meg Magyarországra a francia világsztárt. Mint mondta, a műsorban szerepet kap majd a Fővárosi Nagycirkusz balett- és zenekara is, de a legtöbben természetesen a francia mágus trükkjeire kíváncsiak. Március 29-én és 30-án este egy, majd 31-én délután és este is egy-egy kétórás műsort láthat a közönség Eric Lee előadásában.

Nem érdemes kihagyni, hiszen ki tudja, mikor jár legközelebb Magyarországon…

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.