Színházi baleset ismét: megsérült előadás közben Pintér Tibor

Törött bokával is játszik és rendez a Nemzeti Lovas Színházban annak igazgatója, Pintér Tibor (Tenya). Az intézmény vezetője a Mokkában beszélt arról, hogy öt héttel ezelőtt sérült meg a jubileumi gálaműsorukon. Az első előadás közben elengedett alatta egy fémszerkezet, így lezuhant, és eltörte a bokáját.

2024. 03. 21. 20:00
null
Fotó: Csetényi Krisztina
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lovas színész úgy nyilatkozott, hogy a baleset ellenére végigjátszotta az előadást, és valószínűleg az adrenalin miatt nem érzett nagy fájdalmat, bár sejtette, hogy nagy baj van. Az előadás után azért elmentek a baleseti sebészetre. És bár még pár hétig gipszben lesz a lába, sérülten is hajthatatlan: igazgat, rendez, színészkedik. Jelenleg a Szilaj II. darabot próbálják, amelyben párja, Jenifer is játszik. 

Baloldali bokatörés, viszont az a szerencse, hogy nem kellett operálni

– jegyezte meg a kamerák kereszttüzében.

Mint ismert, az utóbbi hónapokban több színházi szerencsétlenség is történt: a Nemzeti Színház két színművésze, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó egy közös jelenetet megelőzően zuhant le egy erkélyről a Rómeó és Júlia előadása közben, majd a Besenczi Árpád a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Indul a bakterház előadásán a jobb gyűrűsujját roncsolta súlyosan. Legutóbb Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója is színházi balesetet szenvedett, éppen akkor, amikor egy díjátadón egy rossz lépés miatt olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani.

Borítókép: Pintér Tibor mankóval is színpadra lépett (Forrás: Nemzeti Lovas Színház/Csetényi Krisztina)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.