Komikus és különösen fura volt a nap, amikor az egyik legnagyobb rocksztár megpróbált úgy viselkedni, mintha nem is lenne az + videó

Képek a cikkben.

Forrás: People2024. 07. 08. 16:13
EXCLUSIVE: Dave Grohl is Spotted With Family as He Gasses Up His Vintage Automobile at a Local Gas Station in Los Angeles.
Dave Grohl tankolás közben 2022-ben Fotó: TheImageDirect.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feltehetően nem azzal indítják minden egyes reggelüket a rocksztárok, hogy azon töprengenek, hogy mit kéne magukra ölteniük ahhoz, hogy elkápráztassák megjelenésükkel a paparazzikat, és általánosságban véve a Foo Fighters frontemberéről, Dave Grohlról is elmondható, hogy az elegancia szó nem szerepel a szótárában. 

Legalábbis ezt gondolhatták a rajongók, aztán jött a wimbledoni teniszbajnokság és azzal együtt a fordulat. 

Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 2
Fotó: WireImage/Karwai Tang

Történt ugyanis, hogy Dave Grohl és a felesége meghívást kaptak a tenisztorna Royal Box nevű lelátójára, ami elég nagy ügynek számít arrafelé, viszont szigorú öltözködési szabályoknak kell megfelelniük az arra érdemeseknek – írja a People. Így tehát nem volt más választás, a legendás zenész szigorú lófarokba kötötte a haját, öltönyt vett, nyakkendőt kötött és alighanem elővette a tehetős ügyvéd szerepét, legalábbis az alábbi videóban elhangzó párbeszéd alapján erre lehet következtetni. 

Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 2
LONDON, ENGLAND - JULY 02: Jordyn Blum and Dave Grohl attend day two of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 02, 2024 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)
Fotó: Karwai Tang/WireImage

A Royal Boxban ülni egyébként tényleg nagy dolog, mert nincs az a pénz, ami oda bejuttathatja az embert, ugyanis oda csak meghívásos alapon lehet bekerülni. Az ott levő 74 ülés egy részét a brit királyi családnak tartják fent, a fennmaradókra pedig csak az arra érdemesek ülhetnek. Úgy tűnik, az idén Dave Grohlt is érdemesnek találták rá. Más kérdés, hogy mennyire érdekelték a tenisztorna eseményei, mert a tippjeit nem akarta megosztani a sajtóval, bár az is lehet, hogy csak az újonnan öltött ügyvédi énje beszélt belőle. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.