Szeptembertől búcsút inthetünk a jelszómegosztásnak, ketyeg az óra a Disney+-on is

Végső leszámolás azokkal a felhasználókkal, akik nem fizetnek a filmekért, sorozatokért.

2024. 08. 09. 14:57
Fotó: Etienne Laurent
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Netflix mögé sorakozik a Disney, szeptembertől a Disney+-on is leszámolnak a jelszómegosztással – írja a The Verge.

A cikkből kiderül, hogy ugyanazt a fiókot és előfizetést nem lehet majd a háztartáson kívüli személyekkel megosztani. Eredetileg a Disney februárban előállt egy fizetős lehetőséggel, hogy kezelje a jelszómegosztás által keletkezett profit kiesését, az új módszert még júniusban kezdték el bevezetni „néhány országban”.

Ezt kezdik el még több felhasználóra kiterjeszteni szeptembertől, a The Verge szerint még mindig nincsenek információk arról, hogy mennyibe fog ez kerülni. Magyarországon a Netflix esetében minden, a háztartáson kívüli felhasználónak 1000 forintot kell fizetnie – ez a normál havidíjon felül értendő.

Az Egyesült Államokban októberben ráadásul emelkedni fog a Disney+-előfizetések díja, a hazai piacot érintő áremelkedésről még nincs információ.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/EPA/Etienne Laurent)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.