Végtelen vágta a Vágtázó Halottkémek most megjelent első profi videóklipjén + videó

„“Gyújtsd ki kozmikus erődet / hogy igazi életed elkezdhesd / hogy porszemből emberré lehessél / a végesből kiemelkedhessél!" - énekli Grandpierre Atilla a Vágtázó Halottkémek Belső tűzzel az életedért! című dalára készült első profi videóklipjében. Az énekes elárulta, hogy az ősz legfontosabb Vágtázó Halottkémek-eseménye október 5-én lesz a Dürer Kert nagytermében, ahol az év utolsó koncertjét adják.

2024. 09. 28. 9:02
Vágtázó
A Vágtázó Halottkémek együttes. Fotó: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Grandpierre Attila elmondta, hogy a felvételek legnagyobb része az Ozora Festival területén készült és a Vágtázó Halottkémek együtt dolgozott a Mihaszna Film stábjával, akik – véleménye szerint – végtelen kreativitásukat és hatalmas eszköztárukat használták fel a videóklip elkészítésében, a felvételek és az utómunka során.

A Vágtázó Halottkémek utolsó idei koncertje

A Mihaszna Film így vélekedik a közös munkáról: 

Globálisan is párját ritkító, a korát bőven megelőző, valódi úttörő hungarikum a Vágtázó Halottkémek, a Mihaszna Film tagjai pedig már nemegyszer darálódtak a koncerteken a fékevesztett, felszabadító, agytekerős táltoscsörömpölésre.

„Óriási bakancslistás pipa nekünk az, hogy az őrületüket összeegyeztethettük az őrületünkkel, és e szerencsés csillagállásból megszülethetett a világtörténelem legelső, szántszándékkal forgatott VHK-videóklipje” – nyilatkozták. 

Ahogy pedig Grandpierre Attila írja közösségi oldalán: 

„Véssétek a naptárba október ötödikét, ugyanis az lesz az egyetlen koncertünk az ősszel, valamint más fontos üzenettel is készülünk aznapra.”

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.