Segítettek az autista kisfiúnak, akit zavart a nézőtéri kiabálás az Arsenal meccsén

Egy Arsenal-szurkoló története bejárta az internetet a csapat legutóbbi, Leeds elleni hazai mérkőzése után. Egy apuka az autista kisfiát először vitte ki az „ágyúsok” hazai meccsére, ám a kisfiú a nagy hangzavar miatt nem érezte jól magát. A klubnál dolgozók azonban segítettek nekik - olvasható a Nemzeti Sport online felületén.

Forrás: NEMZETISPORT.HU2021. 10. 29. 16:24
London, 2021. április 18. Az Arsenal s a Fulham játékosai egyperces csenddel tisztelegnek a brit uralkod nhai frje, Flp edinburghi herceg emlke eltt az els osztly angol labdarg-bajnoksg 32. forduljban jtszott mrkzs kezdete eltt Londonban 2021. prilis 18-n. MTI/EPA POOL/Facundo Arrizabalaga Fotó: Facundo Arrizabalaga Forrás: MTI/EPA POOL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tegnap először vittem ki a fiamat egy Arsenal-mérkőzésre. Egész nap izgatottan várta. Nem voltam benne biztos, hogy valaha is kimegyünk egyre, mivel autista. A stadionba kiérve azonban a nagyjából 50 ezer szurkoló üvöltése zavarta őt, nehéz pillanatokat élt át miatta. Láttam, hogy nem fogja megszokni a zajt, ezért a félidő felénél úgy döntöttem, eljövünk. Amikor kiléptünk a stadionból, egy rendező (szőke hölgy, bárcsak megtudnám a nevét) megkérdezte, miért megyünk el, és én elmondtam neki. Kérte tőlem, hogy maradjunk, és felvette a kapcsolatot valakivel. A következő, amire emlékszem, hogy a klubszintre tartunk. Van egy zajmentes szobájuk ott, ahol meg tudtuk nézni a mérkőzés hátralévő részét. A szobát irányító srác, Luke Howard mindenkivel nagyon kedves volt, és a rendezők is, akik segítettek nekünk, nagyszerű emlékké tették ezt az estét. Köszönjük, Arsenal” – olvasható az apuka Twitter-bejegyzésében.

Az Arsenal nem sokkal később reagált a történtekre:

„Nagyon örülünk, Dave, hogy tegnap este tudtunk neked és a fiadnak segíteni. Örömünkre szolgált. Az Arsenalnál nagyon büszkék vagyunk a zajmentes szobánkra, és Luke nagyon élvezte a veletek való találkozást.”

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Borítókép: MTI/EPA POOL/Facundo Arrizabalaga

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.