A Vasas stadionjában kapható menüért még a brit futballszurkolók is megőrülnek

Egy brit Twitter-oldal, a Footy Scran megosztott egy bejegyzést a Vasas stadionjából, amelyen egy rántott húsos szendvics és egy korsó sör látható. A képhez hozzáírta a tweet szerzője, hogy ezt a menüt 3 euróért, átszámolva 2,6 fontért vásárolta. A brit drukkereknek leesett az álluk az ajánlattól, és felháborodtak azon, hogy a brit stadionokban sokkal rosszabb ételt kínálnak jóval drágábban – szúrta ki a Világgazdaság.

Magyar Nemzet
Forrás: VG.HU2023. 02. 09. 16:34
Footy SCRAN Twitter-oldal
Forrás: Footy Scran Twitter-oldal
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A The Sun írta meg, hogy a brit focidrukkereket lenyűgözte Footy Scran tweetje, amelyben egy rántott húsos szendvicset és egy korsó sört mutat be a követőinek. Ezt a menüt a Vasas stadionjában vásárolta a poszt szerzője 3 euróért (2,6 fontért), ami ámulatba ejtette a brit futballszurkolókat.

Sokan felháborodásuknak adtak hangot a kommentek között amiatt, hogy a brit stadionokban sokkal rosszabb minőségű ételt kínálnak a magyar ár többszöröséért.

A Footy Scran egy olyan Twitter-oldal, ahol a szerzők különböző stadionok ételkínálatát mutatják be, illetve a követők beküldhetik saját képeiket és tapasztalataikat a világ minden tájáról. Az nem derült ki, hogy az oldal szerkesztője járt-e Magyarországon egy Vasas-meccsen, vagy beküldték neki a képet a rántott húsos szendvics és sör menüről, de az biztos, hogy az oldal követői imádják a magyar ajánlatot.

A tweetet több mint ötezren lájkolták, és szavazás is indult a menüről.

A válaszadók 92 százaléka szerint remek ajánlat a szendvics és a sör 2,6 fontért.

Az egyik Twitter-felhasználó azt írta a Vasas-menüről, hogy Angliában egy pint sört se kapnának 2,6 fontért, ezért elképesztő, hogy Magyarországon még egy szendvicset is adnak mellé egy hatalmas hússal.

Egy másik komment szerint egy ilyen ajánlatért Londonban legalább 15 fontot kellene fizetni.

Volt, aki azt írta, hogy már egy ilyen szendvicsért is hajlandó lenne 2,6 fontot fizetni, így sörrel együtt az ajánlat egy igazi ajándék.

A Footy Scran Twitter-fiók már több botrányos ételt mutatott be a brit stadionokból. A túlárazott ételek között volt olyan hot dog, amelybe háromszor akkora kolbász került, mint a kifli, de üreges virsliről vagy zsírban tocsogó sült krumpliról is tweetelt.

Az eredeti cikk Ámul a világ a Vasas stadionjában kapható menün, még a brit futballszurkolók is megvadulnak érte címen érhető el a Világgazdaság, a VG oldalán.

Borítókép: Rántott húsos szendvics (Forrás: Footy Scran Twitter-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.