Eljegyezték az egyik legismertebb magyar nőt

A huszonkilenc éves magyar szupermodell és vőlegénye öt éve alkotnak egy párt.

Magyar Nemzet
2023. 03. 22. 10:34
null

A huszonkilenc éves magyar szupermodell és vőlegénye öt éve alkotnak egy párt.

Dylan Sprouse és a 29 éves magyar szupermodell, Palvin Barbara öt éve alkotnak egy párt. Az utóbbi időben már sokszor pletykálták, hogy jegyben járnak. Bár a hírt hivatalosan nem erősítették meg, a gyémántgyűrű lebuktatta a modellt. A párhoz közel álló források pedig azt is elárulták, nagyon boldogok és izgatottak. 

A gyűrűt a lesifotósok szúrták ki, azóta a sztárpár egyik közeli ismerője meg is erősítette a hírt. A forrás az ET-nek nyilatkozott, és elárulta, Palvin Barbi mindenkinek mutogatja a gyűrűjét, és nagyon boldogok. Az eljegyzési gyűrűről készült fotókat itt nézheti meg.

„Nagyon szerelmesek egymásba, és még a szokásosnál is boldogabbak. Alig várják, hogy elkezdhessék a legújabb fejezetét az életüknek” – nyilatkozta a lap által megkérdezett forrás.

Palvin Barbi és Dylan még 2018-ban kezdtek el randizni, majd hamar komolyra fordult a kapcsolatuk. Korábban mindketten azt nyilatkozták, megtalálták a boldogságot, Dylan pedig azt is elárulta, úgy érzi, felkészült a házasságra.

Borítókép: Palvin Barbara (Forrás: Palvin Barbara Facebook-oldala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.