Nem hivatalosak Harry és Meghan gyermekei III. Károly a koronázására

Egyelőre sem Archie herceg, sem Lilibet hercegnő nem kapott meghívást III. Károly király májusi koronázásra.

Magyar Nemzet
2023. 03. 12. 21:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harry herceg és Meghan Markle gyermekei hercegi címet kaptak a napokban. Egyelőre azonban sem Archie herceget, sem Lilibet hercegnőt nem hívták meg nagyapjuk, őfelsége III. Károly király koronázására – írja a Daily Mail.

III. Károly és Kamilla koronázására Sussex hercegét és hercegnéjét e-mailben hívták meg, a pár azonban szóvá tette, hogy gyermekeiket nem említették a meghívóban. A hercegi párral közölték, hogy Archie és Lilibet meghívását megvitatják, amennyiben saját részvételüket is megerősítik – a The Telegraph információ alapján.

A palota illetékesei túl fiatalnak tartották Harry és Meghan gyermekeit ahhoz, hogy a westminsteri apátságban tartandó ceremónián részt vegyenek. Meg nem erősített értesülések szerint számolnak azzal is, hogy a hercegi pár május 6-án gyermekeikkel töltené a napot, mivel Archie herceg aznap lesz négyéves.

A feszültséghez hozzájárulhat, hogy Harry és Meghan évek nem ápol jó viszont a királyi családdal. Harry továbbra is várja édesapja, III. Károly és bátyja, a trónörökös Vilmos herceg bocsánatkérését, egyes sajtóértesülések szerint ettől teszi függővé részvételét a májusi koronázáson.

Borítókép: A hercegi pár és gyermekeik (Forrás: Instagram)

 


 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.