Elárulta a királyi család, miért nem vettek részt Harry és Meghan kislányának keresztelőjén

Az eseményre hivatalos volt Károly király, Kamilla királyné, Vilmos herceg, valamint Katalin hercegné, akik végül nem mentek el – írja a Daily Mail.

Magyar Nemzet
2023. 03. 09. 15:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtartották Lilibet hercegnő keresztelőjét –  jelentette be a hercegi pár közleményében. A közlemény egyik különlegessége, hogy ez volt az első alkalom, amely során hercegnőként hivatkoztak rá. A hercegi pár elárulta, hogy Archie és Lilibet mostantól használják a születési jogukon örökölt titulusukat – írja a Daily Mail.

A szűk körű keresztelőt március 3-án, pénteken tartották meg a család Los Angeles-i otthonában, amelyen csak a legközelebbi családtagok, barátok (megközelítőleg 20-30 fő) vettek részt.

 

A keresztelőre hivatalos volt Károly király és Vilmos herceg is, akik hivatalos elfoglaltságaik miatt nem tudtak jelen lenni az eseményen 

 

– derült ki Harry herceg és Meghan ismerőseinek elmondásából. 

A távollét okát a Royal Household közleményében fedte fel a királyi család, amelyből kiderült, hogy február 25-től az uralkodó közfeladatokat látott el. Őfelsége Károly király számos hivatalos látogatáson és rendezvényen vett részt ez idő alatt, többek között találkozott Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével és Rishi Sunak miniszterelnökkel is. 

Vilmos herceg pedig Walesbe utazott, ahol hivatalos látogatást tett, amelyre Katalin hercegné is elkísérte, emiatt ők sem tudtak az Egyesült Államokba utazni a keresztelőre. Egy informátor beszámolójából kiderült, hogy az esemény előtt Harry herceg egyeztetett Károly királlyal, amely során megegyeztek, hogy a gyerekek esetében ezt követően használni fogják a titulusokat.

A hercegi pár meghívást kapott a koronázásra, amely kapcsán Harry és Meghan szóvivője annyit árult el, hogy zajlanak az egyeztetések a palotával, a részvételüket egyelőre még nem erősítették meg. 

Borítókép: A hercegi pár és gyermekeik (Fotó: Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.