Vett egy vödör festéket és zebrát festett a boltja elé

Szemmel láthatóan amatőr módon került fel a zebra, melyet természetesen nem tábláztak ki

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2023. 04. 06. 15:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fekete-tenger partján fekvő Costinești városának egyik utcai árusa tavaly nyáron úgy határozott, nem várja meg a hatóságokat, vett egy vödör fehér festéket és csinált egy zebrát a boltja elé. Míg a művész alkotott, társa egy széket rakott az útra, hogy a forgalom más irányban haladjon és ne zavarják a zebra elkészítését. 

A képsorokon látni, amint már vannak ott zebranyomok, ám azok is illegálisan kerültek fel, le is koptak, ezeket akarta a bolttulaj frissíteni. A helyiek szerint néhány éve bukkantak fel a csíkok először, szemmel láthatóan amatőr módon került fel a zebra, melyet természetesen nem tábláztak ki. A helyi rendőrség szerint nem érkezett bejelentés hozzájuk az illegális zebrával kapcsolatban. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.