Új szereplőt, új rovatot köszöntünk a MagyarNemzet.hu-n. A Repeta gasztronómiai írásokat kínál majd az olvasónak, hol irodalmi igénnyel, hol egyszerű élménybeszámolóként, vagy csak egyszerű ajánlóként. A magyar és nemzetközi gasztronómia bemutatását – mások mellett – olyan jeles szerzők, mint Borbély Zsolt Attila, Csizmadia András, Szentesi Zöldi László garantálják. Igyekszünk a műfaji sokszínűségre törekedni, olvashatnak majd étteremkritikát, borajánlót, sok-sok irodalmi, történeti visszarévedést a boldog korokra, ahol még terített asztal mellett folyt a baráti szó.

Pacalsaláta, grillezett polip és túrógombóc Debrecen egyik legjobb éttermében, a Next bisztróban
Kreatív, nemzetközi ihletésű fine bisztró konyhát visznek izgalmas alapanyagokból kiindulva, néhány hagyományos magyar fogással kiegészítve.