Ronaldo nem lőtt gólt, gólpasszt sem adott, de így is nyert a Juventus

A címvédő Juventus kétgólos győzelmet aratott Genovában a Sampdoria vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. Andrea Pirlo csapata fellépett a tabella harmadik helyére.

Magyar Nemzet
2021. 01. 30. 20:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legutóbbi idegenbeli mérkőzését – az Inter ellen 2-0-ra – elveszítő Juventus a Sampdoria otthonában sokkal jobban kezdett: kiugratta Álvaro Moratát, a spanyol csatár centerezett, a két védő között érkező Federico Chiesa állítgatás nélkül lőtt a kapuba. A ráadásban Aaron Ramsey döntötte el végleg a három pont sorsát: a walesi középpályás egy ellentámadás végén, Juan Cuadrado passza után passzolt a kapuba.

Ronaldo ezúttal nem volt főszereplő
Fotó: Reuters/Massimo Pinca

A mérkőzés összefoglalóját itt lehet megnézni.

Győzelmének köszönhetően a címvédő Juventus megelőzte a Romát, jelenleg a harmadik helyen áll a Serie A-ban. Az éllovas Milan ma délután Bolognában nyert 2-1-re, Zlatan Ibrahimović 11-est hibázott, de Rebić és Kessie megmentette a rossonerit.

Serie A, 20. forduló: később: Internazionale–Benevento 20.45. Vasárnap: Spezia–Udinese 12.30, Atalanta–SS Lazio 15.00, Cagliari–Sassuolo 15.00, Crotone–Genoa 15.00, Napoli–Parma 18.00, Roma–Verona 20.45.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.