Gera Zoltán nem kéri ki a véleményét, de Boris szerint ez normális

Az U21-es válogatott korábbi szövetségi edzője, Michael Boris felnőttfutballt vár a jövő héten kezdődő U21-es, részben magyar rendezésű Európa-bajnokságon. A jelenleg az MTK vezetőedzőjeként dolgozó szakember szerint bombaerős csoportba került a magyar válogatott, de kis szerencsével tovább juthat a németek, a hollandok és a románok mellől az egyenes kieséses szakaszba.

Magyar Nemzet
Forrás: nemzetisport.hu2021. 03. 19. 8:35
Boris, Michael
Michael Boris, az MTK német vezetõedzõje megtalálta a számítását a magyar futballban Fotó: Czeglédi Zsolt Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 45 éves, német Michael Boris azon kevés külföldi edzők egyike, akik annak idején Bernd Storck kérésére érkeztek Magyarországra, és még mindig nálunk dolgoznak. Az U21-es válogatott korábbi szövetségi edzője a jövő héten kezdődő U21-es Európa-bajnokság kapcsán adott interjút a Nemzeti Sportnak.

A német szakember a jövő heti magyar–német Eb-csoportmeccsen a magyar válogatottnak szurkol, egyebek mellett azért, mert több tanítványa, Varju Benedek, Kata Mihály, Mezei Szabolcs, Palincsár Martin is kerettagként képviseli az MTK-t. Boris szerint a jövő heti tornán a felnőtt futball dominál majd, olyan sztárok is eljönnek a magyar–szlovén, közös rendezésű tornára, mint a Dortmund 16 éves tehetsége, Youssoufa Moukoko.

Michael Boris színvonalas tornát vár
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Boris arról is beszélt, hogy a jelenlegi szövetségi edző, Gera Zoltán nem kéri ki a véleményét, de ő ezt normálisnak tartja. A teljes interjút ITT lehet elolvasni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.