Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Lewis Hamilton nem hisztizik tovább, mosolyogva üzent: Visszatértem!

A hétszeres világbajnok brit pilóta a Grand Canyonból jelentkezett az Instagramon és a Twitteren.

2022. 02. 05. 20:51
Formula One Grand Prix of Abu Dhabi
epa09638686 British Formula One driver Lewis Hamilton of Mercedes-AMG Petronas reacts after the 2021 Formula One Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, United Arab Emirates, 12 December 2021. EPA/Ali Haider Fotó: Ali Haider
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

megtörte közel két hónapos hallgatását a közösségi médiában, és szombaton este az Egyesült Államokból, a Grand Canyonból egy mosolygós fotóval üzent a szurkolóinak az Instagramon és a Twitteren: „Eltűntem, de most visszatértem!”

A hétszeres Formula–1-es világbajnok a tavalyi idényzáró óta nem nyilatkozott. Nehezen viselte az Abu-dzabi Nagydíjon történteket, hogy a futam végén elbukta a már biztosnak tűnő nyolcadik világbajnoki címét, s Max Verstappent (Red Bull) koronázták meg. A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) vizsgálja, hogy Michael Masi versenyigazgató helyes döntést hozott-e a végjátékban, s arról szóltak a hírek, hogy Hamilton Masi menesztése esetén maradna a Formula–1-ben. A Mercedes pilótája eddig nem erősítette meg, hogy folytatja a pályafutását, és a közösségi médiában sem posztolt.

Arról a hét elején nyilvánosságra került videóról, amelyben a kínai holdújév alkalmából kívánt minden jót a szurkolóknak, pedig kiderült, hogy még tavaly készült.

Azt lehetett tudni, hogy a Mercedes pilótája az Egyesült Államokban tartózkodik, ott pihen, s szombaton este be is jelentkezett a Grand Canyonból. Azzal pedig, hogy világgá kürtölte, visszatért, egyértelműnek tűnik, hogy ezzel azt tudatta, a Formula–1-be tér vissza, és a 2022-es világbajnokságon harcba száll a nyolcadik vb-címéért.

Lewis Hamilton szombat esti posztját az Instagram-oldalán alig több mint egy óra alatt több mint egymillióan lájkolták, és a Mercedes is üdvözölte a bejelentést.

Borítókép: Lewis Hamilton Abu-Dzabiban nem volt boldog, de újra láthatjuk mosolyogni (Fotó: EPA/Ali Haider)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.