Elképesztő kapushiba után lőtt gólt a magyar légiós + videó

A magyar válogatott kerettag Gazdag Dániel zsinórban a negyedik bajnokiján talált a kapuba az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság, az MLS hatodik fordulójában.

Magyar Nemzet
2022. 04. 03. 8:44
MLS: Philadelphia Union at CF Montreal
Oct 16, 2021; Montreal, Quebec, CAN; Philadelphia Union midfielder Daniel Gazdag (6) plays the ball against CF Montreal midfielder Emanuel Maciel (25) during the second half at Stade Saputo. Mandatory Credit: David Kirouac-USA TODAY Sports Fotó: Reuters/David Kirouac
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gazdag csapata, a Philadelphia Union a Charlotte FC-t fogadta és győzte le hazai pályán 2-0-ra. A magyar középpályás a második gólt szerezte. Nem volt nehéz dolga, miután a vendégek kapusa hozzá passzolta a labdát, így csak az üres kapuba kellett lőnie.

Gazdag gólja 1:00-tól:

Remek formának örvend aki sorozatban már a negyedik meccsén volt eredményes. Csapata az első fordulóban 1-1-es döntetlent játszott a Montreal ellen, akkor még nem talált be, de a második fordulótól kezdve mindig szerzett egy gólt, és a Philadelphia azóta az összes mérkőzését megnyerte.

Ennek köszönhetően a Union jelenleg az MLS első helyén áll a keleti főcsoportban, Gazdag pedig a góllövőlista élmezőnyében foglal helyet. A 26 éves játékost a 91. percben cserélték le.

A legutóbbi válogatott keretből kimaradó Sallói Dániel végigjátszotta csapata, a Sporting Kansas City találkozóját, de ők 1-0-s vereséget szenvedtek a Vancouver Whitecaps otthonában. Sallóiék nem kezdték jól a szezont, a 11. helyen állnak a tizennégy csapatos nyugati főcsoportban.

Borítókép: Gazdag Dániel a labdával (Fotó: Reuters/David Kirouac)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.