Gulácsiék most már az Európa-liga megnyerésére hajtanak

Gulácsi Péter, az Európa-ligában elődöntős RB Leipzig labdarúgócsapatának magyar kapusa szerint együttese megnyerheti a második számú európai kupasorozatot.

Forrás: MTI2022. 04. 15. 12:55
Atalanta v RB Leipzig: Quarter Final Leg Two - UEFA Europa League
Peter Gulacsi (RB Leipzig) and Willi Orban (RB Leipzig) celebrate the victory during the football Europa League match Atalanta BC vs RB Lipsia on April 14, 2022 at the Gewiss Stadium in Bergamo, Italy (Photo by Francesco Scaccianoce/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Francesco Scaccianoce / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiszünk benne, hogy megnyerhetjük a trófeát. A szezon második fele előtt azt mondtuk, lépésről lépésre szeretnénk haladni, eddig ez jól is működött. Most a hétvégén a bajnokságban szeretnénk közelebb kerülni a Bajnokok Ligájához idézte a 31 éves hálóőrt a klub közösségi oldala az Atalanta otthonában aratott 2-0-s sikert követően.

Az európai kupákban az elmúlt években sok tapasztalatot gyűjtöttünk, ma pedig nagyon okosan játszottunk. Nem volt könnyű, hiszen az Atalanta remek csapat, de a végén már rengeteg támadójuk volt a pályán, tudtuk, hogy lehet esélyünk a második gólra fogalmazott a 47-szeres válogatott.

Gulácsinak ebben az idényben a negyeddöntő visszavágója volt a negyvenedik tétmérkőzése a Leipzigben, és 12. alkalommal nem kapott gólt.

 

Borítókép: (zöld mezben) és az RB Leipzig továbbjutását ünnepli (Fotó: Francesco Scaccianoce/NurPhoto/AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.