időjárás 28°C Klára 2022. augusztus 12.
logo

A barátnője megvárja, a bronzérem átírta a meglepetésember programját

Forrás: NSO
2022.07.05. 09:22 2022.07.05. 09:56
A barátnője megvárja, a bronzérem átírta a meglepetésember programját

Az óriási meglepetésre 25 km-en világbajnoki bronzérmet szerzett nyílt vízi úszó, Gálicz Péter is részt vett hétfőn a hazai rendezésű vizes vb záró sajtótájékoztatóján. S ha már eljött, kifinomult humorérzékről tett tanúbizonyságot.

Gálicz Pétert meglepi, hogy ekkora médiafelhajtás van körülötte, ezt elárulta tegnap az NSO TV-nek. A vb-bronzérmes hosszútávúszó megnevettette a sajtótájékoztató résztvevőit. – Nem igazán vagyok hozzászokva. Egy kicsit tetszik, bár furcsa, hogy mindig csöng a telefonom. Eddig általában apám vagy anyám hívott azért, hogy hozzál valamit a boltból, emiatt csörgött leggyakrabban. Tetszik jelenleg, örülök, hogy ennyien érdeklődnek irántam mindenféle médiumokból, rádiókból, tévékből, online hírportáloktól – idézte a sportlap Gáliczot.

Az NSO TV-nek elárulta, hogy a kérdésekre válaszolni vagy 25 km-t leúszni könnyebb feladat. 

Gálicz Péter
Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Kiderült, hogy tudott-e már személyesen beszélni a nagymamájával, akinek bronzérme után a televízión keresztül üzent. Gálicz nyári programja, a nyaralás a barátnőjével halasztódik, mert egy vb-bronzérem közbeszólt.

Borítókép: hirtelen nagyon népszerű lett a vb-bronzérmes (Fotó: Nemzeti Sport)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.