A barátnője megvárja, a bronzérem átírta a meglepetésember programját

Az óriási meglepetésre 25 km-en világbajnoki bronzérmet szerzett nyílt vízi úszó, Gálicz Péter is részt vett hétfőn a hazai rendezésű vizes vb záró sajtótájékoztatóján. S ha már eljött, kifinomult humorérzékről tett tanúbizonyságot.

Forrás: NSO2022. 07. 05. 9:22
Gálicz Péter
Budakalász 20220630 Úszás 2022 Vizes VB Világbajnokság Nyílt vízi úszás 25km Fotó Árvai Károly Nemzeti Sport Gálicz Péter Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gálicz Pétert meglepi, hogy ekkora médiafelhajtás van körülötte, ezt elárulta tegnap az NSO TV-nek. A vb-bronzérmes hosszútávúszó megnevettette a sajtótájékoztató résztvevőit. – Nem igazán vagyok hozzászokva. Egy kicsit tetszik, bár furcsa, hogy mindig csöng a telefonom. Eddig általában apám vagy anyám hívott azért, hogy hozzál valamit a boltból, emiatt csörgött leggyakrabban. Tetszik jelenleg, örülök, hogy ennyien érdeklődnek irántam mindenféle médiumokból, rádiókból, tévékből, online hírportáloktól – idézte a sportlap Gáliczot.

Az NSO TV-nek elárulta, hogy a kérdésekre válaszolni vagy 25 km-t leúszni könnyebb feladat. 

Gálicz Péter
Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Kiderült, hogy tudott-e már személyesen beszélni a nagymamájával, akinek bronzérme után a televízión keresztül üzent. Gálicz nyári programja, a nyaralás a barátnőjével halasztódik, mert egy vb-bronzérem közbeszólt.

Borítókép: hirtelen nagyon népszerű lett a vb-bronzérmes (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.