Nagy Ádám Székesfehérvárról kapott csapattársat Pisában

A Mol Fehérvár hivatalosan is bejelentette, hogy Adrián Rus az olasz másodosztályban szereplő Pisa játékosa lett, és ezt az itáliai klub is megerősítette.

Magyar Nemzet
2022. 08. 01. 19:35
Adrián Rus
Forrás: pisasportingclub.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napok óta hallani lehetett, hogy a 26 éves, tizennégyszeres román válogatott védő klubot vált. Ezek a hírek egyértelműen a Pisáról szóltak lehetséges új klubként, és hétfőn igaznak is bizonyultak. Adrián Rus 2019-ben került Székesfehérvárra, 67 bajnoki mérkőzésen egy gólt ért el, bajnoki ezüst- és bronzéremmel, valamint a Magyar Kupában egy második hellyel gazdagodott Magyarországon. Az utolsó mérkőzésén a fehérváriakkal betalált, az Európa-Konferencia-ligában a Qabala kapuját vette be. 

 

 

Adrián Rus szerződése 2026 nyaráig szól az új klubjánál. A Pisa az olasz másodosztály élcsapatai közé tartozik, a legutóbbi bajnokságot a harmadik helyen zárta, és az osztályozó döntőjében alulmaradt a Monzával szemben, így nem jutott fel az élvonalba. Adrián Rusnak lesz magyar csapattársa, ugyanis a Pisa játékosa a válogatott egyik alapembere,

 

Borítókép: Adrián Rus már Pisában készül a rajtra (Fotó: pisasportingclub.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.