Ötezer forintért is meg lehet nézni Marco Rossi csapatát az olaszok ellen

Jövő péntektől, augusztus 26-tól lehet belépőket vásárolni a magyar labdarúgó-válogatott utolsó hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésére, amelyen szeptember 26-án az Európa-bajnok olasz együttest fogadja.

Magyar Nemzet
2022. 08. 19. 15:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapjának mai tájékoztatása alapján szokás szerint első körben csak a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg belépőiket. Amennyiben maradnak jegyek, akkor a tagsággal nem rendelkezőknek augusztus 29-én 10 órától nyílik lehetőség a vásárlásra. A Puskás Arénába a belépőkhöz elhelyezkedéstől függően ötezer–húszezer forintért lehet hozzájutni. A Szurkolói Klub tagjai húszszázalékos kedvezményt kapnak az árból. Egy személy egy tranzakció során négy jegyet vásárolhat a Meccsjegy.mlsz.hu oldalon a szükséges személyes adatok – teljes név, születési dátum és hely – megadásával.

 

Szeptember 23-án Lipcsében lép pályára a nemzeti együttes, a németországi találkozóra pedig augusztus 29-én 10 órakor kezdődik a jegyek értékesítése. A vásárlók vouchereket kapnak, melyeket a későbbiekben válthatnak át hivatalos jegyekre. A belépők egységesen 15 000 forintba kerülnek.

szövetségi kapitány csapata négy forduló után vezeti a csoportját a német, az olasz és az Eb-ezüstérmesként sereghajtó angol csapat előtt, azaz első helyért és ezáltal a négyes döntőbe jutásért küzd.

Borítókép: Újra telt ház lehet a Puskás Arénában (Forrás: Mlsz.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.