Ezt üzente Schäfer András a németek elleni meccsre kilátogatóknak

A magyar labdarúgó-válogatott péntek este Lipcsében, Németország vendégeként lép pályára a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportban. Nemzeti csapatunk középpályása, Schäfer András egy kérést fogalmazott meg a 20.45-kor kezdődő mérkőzésre (tv: M4 Sport) kilátogató magyar szurkolókhoz.

Magyar Nemzet
2022. 09. 23. 14:40
SCHÄFER András
Lipcse, 2022. szeptember 22. Schäfer András középpályás a Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában a Németország-Magyarország mérkõzés elõtti napon tartott sajtótájékotatón Lipcsében, a Red Bull Arenában 2022. szeptember 22-én. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Schäfer András a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Instagram-oldalán üzent a Németország–Magyarország mérkőzésre kilátogató szurkolóknak, szenvedélyes, de gyűlölködésmentes szurkolást kérve tőlük.

– Csodálatos volt számunkra ez a nyár, de csak azért volt az igazi, mert ti is velünk tartottatok. Szeretnénk, ha ezután is velünk lennétek, viszont tudnotok kell, hogy van egy felfüggesztett zárt kapus mérkőzésünk. Arra szeretnénk kérni titeket, hogy szenvedélyesen, de gyűlölködésmentesen biztassatok minket, és tényleg csak a mi biztatásunkkal legyetek elfoglalva. Hajrá, magyarok! – hangzott el a videóban.

Borítókép: Schäfer András a Németország elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.