A Crvena zvezda edzője nem tart a híres Fradi-tábortól

Múlt héten a szerb Crvena zvezda 4-1-re legyőzte a Ferencváros labdarúgó-csapatát az Európa-liga csoportkörében, ami annak fényében jókora meglepetés volt, hogy addig a belgrádiak szerzett pont nélkül álltak, a Fradi pedig két bravúrgyőzelmet aratott a Trabzonspor és a Monaco ellen. A vendégek edzője, Milos Milojevic szerint a csütörtöki visszavágó az Üllői úton másmilyen meccs lesz.

Magyar Nemzet
2022. 10. 12. 19:53
null
Európa-liga - A Crvena zvezda csapatának sajtótájékoztatója Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Milojevic nem tart a híres Fradi-tábortól, és nem is érzi nagy hátránynak, hogy a csapatának ezúttal Budapesten kell bizonyítania, mert mint elmondta, a játékosai hozzá vannak szokva a sok nézőhöz és a tüzes hangulathoz. Tény, hogy a belgrádiakat sem kell félteni.

– Ugyanolyan jól kell játszanunk, mint múlt héten a 4-1-es siker alkalmával, mert ez a meccs nulláról indul. Nem fogadnám el a döntetlent – jelentette ki határozottan a Crvena zvezda mestere, aki ugyanakkor másfajta mérkőzésre számít, a Fraditól agresszívabb játékot vár, mint az első találkozáskor.

– Nagyon gyors és kreatív a Ferencváros, amely gyorsan vált védekezésből támadásba. Kollégám, Sztanyiszlav biztosan megpróbál meglepni minket, ugyanúgy minden poszton van két játékosa, mint nekem. Ezúttal agresszívabb lesz az FTC, mert amíg Belgrádban valószínűleg a döntetlennel is elégedett lett volna, addig most győzelemre fog játszani – elemzett Milojevic. 

A szerbeknél nincsenek hiányzók, minden játékos egészséges és bevethető.

– Úgy próbálunk majd játszani, hogy közben ezúttal is semlegesítsük a Ferencváros játékosait. Az elmúlt győzelmek hatására a hangulat nagyon jó az öltözőben – mondta Strahinja Erakovic, a szerbek 21 éves védője, aki elárulta, hogy a Fradi minden csatárát kielemezték, így felkészülten várják a párharcot ellenük. Hozzátette, Franck Bolit ismeri legjobban, mert Belgrádban ellene játszott az első meccsen.

A Ferencváros–Crvena zvezda El-mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

Borítókép: Milos Milojevic, a szerb Crvena zvezda vezetőedzője (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.