időjárás 4°C Aida , Karolina 2023. február 2.
logo

A Ferencváros önkritikát gyakorol, kárpótolja a Gyergyó-szurkolókat

Magyar Nemzet
2022.10.28. 19:24 2022.10.28. 19:36
A Ferencváros önkritikát gyakorol, kárpótolja a Gyergyó-szurkolókat

Kellemetlen közjáték vezette fel a szerdai FTC–Gyergyó jégkorong Erste Liga-mérkőzést. Videófelvételek tanúsága szerint a vendégszurkolók – köztük a korábbi Fradi-játékos, a csíkszeredai születésű, 24-szeres magyar válogatott, Reisz Áron – érvényes belépőjük ellenére sem nézhették meg a helyszínen a találkozót. A Ferencváros belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, és vállalja a felelősséget a történtekért. A klub kárpótolja a pórul járt gyergyói szurkolókat.

Erre kevesen számítottak. A szerdán lejátszott FTC-Telekom–Gyergyói Hoki Klub Erste Liga-meccsre (1-5) a hazai szektorokba érvényes jegyük ellenére sem engedték be a vendégszurkolókat. A kárvallottak egyike, az FTC korábbi 24-szeres válogatott játékosa, a csíkszeredai születésű Reisz Áron mesélte el az élményeit az Indexnek. A beszámolóból kitűnik, hogy nemcsak az édesapjával a helyszínre érkező játékos, hanem még több, érvényes belépővel rendelkező, de nem magyarországi lakcímű szurkoló sem tudott bejutni a mérkőzés helyszínére, a Tüskecsarnokba.

A Ferencváros belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, és a hivatalos felületein kért elnézést a pórul járt szurkolóktól. – Megkérjük azokat, akik érvényes jeggyel rendelkeztek, de nem engedték be őket az FTC-Telekom–Gyergyói Hoki Klub mérkőzésre, belépőjük csatolásával jelentkezzenek a [email protected] e-mail-címen. Klubunk visszafizeti az érintett szurkolóknak a jegy teljes árát – olvasható az FTC közleményében.

Az Újpest elleni szombati derbire a klub meghívta a Gyergyói Hoki Klub és a Csíkszeredai Sport Klub vezetőit és játékosait.

A közlemény teljes egészében itt olvasható.

Borítókép: A vendégszurkolók nem láthatták a Gyergyó budapesti sikerét (Fotó: Nemzeti Sport)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.